maandag 1 oktober 2012

Verjaardag dochter nog vieren... oops...

Net nu ik besloten heb om niks onzinnigs te kopen... Komt mijn dochter op de proppen met een verjaardag die ze nog moet vieren..
Gevalletje Oops dus..

Volgende week Vrijdagavond wil ze haar feestje geven. Ook wil ze hebben dat er een aantal meiden blijft slapen..
Hoe gaan we dit goedkoop en creatief oplossen?
Mevrouw denkt.. dat ze 10 vriendinnen moet uitnodigen waarvan er dan 4 of 5 blijven slapen.
Allereerst moet ze maar ff langs vaders gaan om daar wat centen los te peuteren, daarna is het aan moeders de taak om wat leuks te bedenken te zorgen voor genoeg eten en drinken zodat ik zelf niet zoveel meer hoef bij te leggen.

Alle tips zijn dus van harte welkom!

Liefs Anja

2 opmerkingen:

  1. Je kunt de meiden bezighouden met het laten bakken van bv. pannenkoeken, cupcakes, een les gezichtsverzorging of een leuke film, een kaart laten knutselen of sieraden maken. Allemaal dingen, die meiden leuk vinden en niet veel hoeven te kosten. Het drinken kan je maken met een fles limonadesiroop. Idee├źn te over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet niet waar je woont, maar misschien kun je een herfstwandeling in het bos of in een park maken, kastanjes/eikels/dennenappels verzamelen en hiermee lekker knutselen. Of naar een kinderboerderij, altijd leuk.
    Heel spannend is natuurlijk een avondwandeling... En een kampvuur (als je een tuin hebt) en dan broodjes 'bakken' (roosteren) in het vuur, knakworstje erin, lekker en spannend. Warme chocomel (in poedervorm goedkoop te koop van Euroshopper), marshmellows erin en smullen maar.
    Heel veel plezier met de voorbereiding en natuurlijk met het feestje!

    BeantwoordenVerwijderen