dinsdag 2 oktober 2012

Dilemma..

Vandaag kreeg ik een heel mooi aanbod.
Ik kan in betweens kopen voor mijn achterraam waarvan 1 openslande deur is.
De totale kosten zijn... 7,50. het bedrag is super, ik heb ze ook nodig want zit nu gewoon voor een open raam.. Waarom heb ik er dan een dubbel gevoel bij?

Juist de maand Oktober niks nieuws kopen. Oke dit is niet splinternieuw en ja.. k heb het nodig zeker voor die prijs.. Maar speel ik dan niet vals? Zit nu ook al 2 maanden te kijk...

Verder had ik op mijn werk vandaag een leuke buit! € 3,55, 16 pence een pakje papieren zakdoekjes en 2 kleine markeerstiften. Mijn gevonden geld potje is dus weer lekker gevuld.
Ook flink wat uren gemaakt. Dat kan ik nu ook wel vernemen aan mijn rug. Ik ga dus ff lekker op de bank liggen.
Vannacht ook erg weinig geslapen. Kwam pas tegen 2 uur in slaap, op een gegeven moment kwam er een kleine ijsklomp naast me liggen dus weer wakker gelegen en om kwart voor 7 ben ik er maar weer uitgegaan.
Vanavond dus maar optijd douchen en mijn bedje opzoeken.

Doordat de zon vandaag lekker naar binnen scheen is het hier weer behaaglijk warm. 20 graden staat op de teller. Wat is ze krachtig eigenlijk... de zon!

fijne avond Liefs Anja

5 opmerkingen:

 1. Je zuinigheid siert... maar je moet ook naar bevind van zaken handelen. Zo´n kans krijg je niet zomaar weer. en om nou in de winter naar dat `zwarte gat`te kijken is toch ook niet goed! Kun je niet een klein noodgevallenpotje aanleggen, waarin je in zulke gevallen toch actie kunt ondernemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elisabeth, bedankt voor je reactie.
  Ik heb zeker geen zin om naar dat zwarte gat te kijken en ik heb ze ook gewoon nodig. Het zal niet veel kou tegen houden maar wel het ongewenste gegluur van anderen. Als ze dus passen ( dat weet ik morgen pas) koop ik ze gewoon. deze prijs is zeer gunstig, het gaat om leen gordijnen van een zaak dus. Ik vind dus ook niet dat ik in de maand Oktober vals speel want eigenlijk wacht ik al maanden op zo`n aanbod.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grijp je kans, kopen dus die gordijnen! Zo'n aanbod krijg je nooit meer en bovendien heb je ze nodig voor je leefcomfort. Dat is veel meer waard dan die € 7,50.
  Scheelt bovendien in de stookkosten dusvsnelbterugverdiend ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet morgen ffies kijken of het past en past het... zijn ze voor mij!

   Verwijderen