Men neme,
2 grote uien, 3 teentjes knoflook, paprika ( ik heb een mix van 3 kleuren) zout peper en ik heb een bakje bousin. ( GTA)
Bakt de uien knoflook en paprika glazig. Gooit de zout en peper na smaak erbij ff goed roeren. Dan een bakje boursin er door en je hebt een basis voor.. rijst macaroni wraps etc..
Zelf eet ik het vandaag door de macaroni.
Eetsmakelijk, en wat een lekker recept~! Dank voor het delen, is tenminste weer eens wat anders en heeerlijk eenvoudig te maken.
BeantwoordenVerwijderenps. die tip van je aardappels in schijfjes... groot succes hier bij de dames ;-) dank je wel!
Veel Liefs,
Ruby!
Ik vond het heerlijk, je kan eventueel ook vlees na keuze toevoegen bijv uitgebakken spekjes salami gehakt name it.
BeantwoordenVerwijderenFijn dat de meiden de aardappelschijfjes lekker vinden. Hier is het ook altijd een succes.
Ook wij eten zoiets weleens, maar dan doe ik er nog champignons door.
BeantwoordenVerwijderenOok lekker met stokbrood.
Groetjes jenneke
champignons er door is ook heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen