donderdag 11 oktober 2012

toch geen feest...

Gisteren net een groot deel van de boodschappen voor mijn dochter haar verjaardag gedaan, komt ze s`avonds met de mededeling dat haar feestje niet doorgaat! Grr...zit ik met een overvloed aan drinken chips en cupcakes..

2 meiden hadden ineens een andere verjaardag, 2 meiden mochten niet...nou.. k heb nu dus teveel uitgegeven voor piet snot.
Gelukkig zijn het meest houdbare dingen dus dat laat ik liggen tot ze dr feest wel geeft. Heb haar wel ff op het hart gedrukt... dat het geen slaapfeest meer gaat worden.

Vanmorgen had ik nog een paar uurtjes gewerkt en had weer 55 cent gevonden. Het weekend moet ik ook werken en hoop ik dus nog meer te vinden.
ook heb ik eindelijk bericht van mijn uitkering. Dat is goed gekeurd. Dus nog ff een paar weken sappelen en dan hoop ik ook op een normale manier boodschappen te kunnen doen en de dingen te kunnen kopen die we wel nodig denken te hebben.

Ook vond ik 2 leuke pennen en een kladblok. We vinden dagelijks pennen maar ik neem ze bijna nooit mee naar huis.
Nu wel dus omdat ik ze leuk vond. Van de week ook weer een portomonnee en een mp 4 5 of 6 speler. Dat lever ik dus in op kantoor. Net als de telefoons die we vaak vinden.

Vandaag aten we boontjes kip en aardappls. Morgen dus de macaroni zonder vlees en die eet ik zaterdag ook. Zondag de nasi van vorige week ook zonder vlees. Trouwens de drumstick heb ik vandaag ook niet gegeten maar heeft de kleine man opgegeten. Hij was zo lekker aan het kluiven dat hij de mijne er wel bij op mocht eten.
Dus ik kom met een beetje geluk deze week op 4 vleesloze dagen.

de verwarming heb ik ook alweer terug gezet naar 15 graden dus vanavond weer lekker met een dekentje op de bank tv kijken.

Wens jullie een hele fijne avond! Liefs Anja

6 opmerkingen:

 1. Hoi Anja,

  Jammer dat het feestje niet doorgaat, gelukkig had je houdbare dingen gekocht.

  Wil even zeggen dat ik er respect voor heb hoe jij je schouders eronder zet. Meid, geef jezelf een grote pluim vanavond! Je doet het super.

  Groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marijke, heel erg bedankt voor je lieve woorden, die doen me goed.

  Vanavond verwen ik mezelf met een biertje.
  Ff lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Anja,
  Fijn dat je er weer bent; lees je graag!
  Ook mijn complimenten je doet het super goed en je mag je iid een flinke pluim geven!
  (GTA via internet Palmolive Naturals Shampoo 400ml bij A Heijn)
  lieve groet Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook jij bedankt Renee,
  Dat van die gta wist ik. Er is nog een gta boursin, kan je 2 soorten gratis uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen dat het feestje niet doorgaat, en jij met al je inkopen zit. Ook niet leuk voor je dochter trouwens… Het valt niet mee vind ik om een feestje te organiseren met al die drukke agenda's tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat valt zeker niet mee.
  K zal kijken wanneer we in de herhaling kunnen. Alleen is het dan geen slaapfeest meer.

  BeantwoordenVerwijderen