dinsdag 16 oktober 2012

Heppie tha peppie..

Als het helemaal gaat zoals het er nu uitziet...Heb ik Maandag een super leuk bankstel in mijn huisje staan.
Was aan het surfen op MP en kwam een super leuk 2 zits bankje tegen in lila. Laat ik nu mijn huisje hebben in Lila grijs zwart en wit!
K had een bod gedaan van... 25 euro... en ik mag hem als het goed is Maandag komen halen.
Dus nu ff een karretje en vervoer regelen.

Jammer dat ik geen creabea ben... anders had ik leuke kussentjes etc kunnen maken die er vast fantastisch uitzien in mijn nieuwe bankje!
En mocht het door gaan... krijg ik ook van deze aankoop geen spijt... aangezien ik nu een oud en versleten bruin bankstel heb staan.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Liefs Anja

7 opmerkingen:

 1. Dat klinkt in ieder geval al veel beter dan bruin en versleten bij lila grijs zwart en wit. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel. Op de foto zag die er ook echt mooi uit. En met mijn oude bruine versleten bankstel was ik gelijk al niet zo blij. Maar goed... als je niks hebt en je krijgt het.. Heb je eerst wel wat om op te hangen. En hij hangt wel heerlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, als alles op elkaar afgestemd wordt, gaat vast mooi staan bij alles wat u al heeft. En het regelen, nu duimen dat er snel wat geregeld kan worden (misschien dat deze mensen u ook wel kunnen helpen?)

  Ben benieuwd naar uw vervolg op de lila bank hihi, nogmaals dank voor uw welkom op uw blog en de lieve berichtjes (die volgens mij misschien nog in de e-mail terug te vinden zijn :$.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk voor je! Ik voel je vreugde en blijdschap in je blog! Stap voor stap wordt je huis helemaal jouw paradijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik durf nog niet te hard te hopen ... Maar als het doorgaat is het echt al een groot nou ja groot paleisje aan het worden. Aken en Keulen zijn immers ook niet in 1 dag gebouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zal voor je duimen dat de koop doorgaat! Zou mooi zijn: zo weinig geld voor een leuk bankje!

  BeantwoordenVerwijderen