vrijdag 5 oktober 2012

De gordijnen hangen!

Vandaag moest ik weer een paar uurtjes werken. man man wat was het koud en nat! het schoonmaakkarretje vloog over het terrein heen en ik er elke keer achter aan hobbelen. Heb dus beweging zat gehad vandaag!

Bij thuiskomst baalde ik zo van die kille natte bende achterthuis dat ik gordijnrails ben gaan halen. Een vriendelijke hulp heeft mij geholpen met de rails aan de kant maken. Mijn gordijnen hangen dus. Nu was de handige vriend er toch...met zijn boormachine en accu schroevendraaier..Had nog een klok die opgehangen moest worden en 2 schilderijen!

Het lijkt nu lekker knus dus ik heb geen moment spijt van de uitgave die ik vandaag gedaan heb! Ook hangt het gordijn voor de voordeur en ik hoop dat die de koude wat tegen kan houden.

Van het werken was ik echt door en door koud en nat, de verwarming heb ik dus heerlijk hoog gezet en ben met een dekentje op de bank gaan liggen.
Gelukkig is het voetbal van de kleine man morgen afgelast. Ik hoef dus niet morgenvroeg al om 8.15 uur op de parkeerplaats te stan om te verzamelen!

Nee Anja gaat morgen lekker uitslapen! Ik heb dr zin in!

Liefs Anja

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n gordijn voor de deur: hier gaat hij ook altijd snel dicht als het wat kouder word. En als zomers de zon op de deur schijnt trouwens ook, maar dan is het natuurlijk tegen de warmte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker heerlijk! En net wat jij al zegt, zomers kan hij de zon buiten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je huis nu meer aangekleed is. Dat geeft meer sfeer en haalt de kou eruit. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. genieten doe ik er zeker van Bloem! Ik ben dr echt content mee. Het begint zo langzaam aan echt mijn ( ons ) thuis te worden!

  BeantwoordenVerwijderen