woensdag 4 januari 2012

Gekregen,

De buurvrouw kwam net aan met een vleesbon.
Voor deze bon kan ik een verse worst halen , 4 speklappen, 2 karbonades een pond gehakt en een stuk leverworst. Leverworst lust ik niet dus die ruilen we in voor een droge worst.

Vandaag wat boodschappen gehaald bij de C1000. Waaronder dus de 10 kilo aardappels voor 1 euro.
Ook wilde de kleine man graag hutspot eten dus ook dat kochten we voor 69 cent. Hier eten we 2 of 3 x van. Vandaag hebben we er spekkies bij wat we nog hadden en de rollade van gisteren.
Weekmenu schuift nu dus gewoon een dag door.

Ook heb ik de vitrage achter gewassen en de lampen eens ontdaan van spinnenrag. Een aantal dingen weggegooid wat eerst op tafel stond en er weer wat nieuws voor neergezet. Dus er is alweer wat rommel het huis uit.

Verder loopt het op MP niet storm. Denk dat iedereen zo aan het begin van het jaar op de kleintjes let en zijn handen op de knip houdt.
Nou ja.. sparen we de spullen op en zetten we het een volgende keer erop.

In de winkel heb ik de verleidingen goed kunnen weerstaan.Ondanks dat het vriendje erbij was. Toen hij over koeken begon heb ik gezegd dat er nog zat was en dat we dat eerst eens op gingen maken. Zo ook met extra vleesaanbiedingen.
Ik wil eerst de diepvries leegeten schoonmaken en dan weer opnieuw inslaan.

Kon niet weten dat de buuf met een bon kwam maar daar probeer ik volgende week wel weer een menu mee te maken.
Morgenvroeg ga ik naar mijn moeder haar huis. Daar moet ik wachten tot dat de nieuwe meubels komen en het oude bankstel wordt opgehaald.
Zal dan ook ffies een doekie her en der langs halen want ze werkt zoveel. En zo kan ik wat terug doen voor het oppassen wat ze weleens doet.


Merk wel dat als je je opgeeft om mee te doen met het doel zo weinig mogelijk uitgeven, het net lijkt of je juist veel meer uitgeeft.
Misschien hadden we beter Februari kunnen nemen. Die maand is wat korter haha.
Mijn eten staat al op want moet om 17 uur weg om te werken. Voor die tijd wil ik de afwas ook weer aan kant hebben.

Wens jullie nog een hele fijne avond!
Liefs Anja

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, die aanbiedingen nu in alle winkels.
  Was deze week veel extra kwijt, maar mijn dochter is volgende week jarig,en ik heb veel aanbiedingen gekocht en dat bespaard de komende weken weer.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt wel echt goed op de aanbiedingen gelet en dat gaat je al weer het nodige besparen.
  Lekker gevoel hè?
  Groetjes Tanya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Normaal kom ik nooit zo vaak in de winkels maar ook vandaag was ik er alweer te springen. Nou ja... Dan maar niet de goedkoopste maand haha. Wil toch ook wel wat van die aanbiedingen meenemen.

  En Tanya het voelt heerlijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen