dinsdag 3 januari 2012

Alweer een dag voorbij!

Een dag die voor bij best wel goed is gegaan.
Heb gegeten uit mijn voorraad, heb een aantal dingen van mijn to do lijstje kunnen afstrepen, ben weer ffies lekker wezen werken en dus weer extra bewegen en zelfs het lijnen is goed gegaan.
Al ga ik vandaag wel weer net als gisteren met zin aan lekkere dingen naar bed!
Wel heb ik weer geld moeten uitgeven en dat staat me dan weer wat minder aan. Had gehoopt dat Januari een goedkope maand zou worden maar ben bang dat het toch nog een dure maand gaat worden.
Morgen moet ik naar de winkel en dus alle extra verleidingen kunnen weerstaan! Nou ja op goed geluk dan maar!
Morgen mag ik waarschijnlijk weer werken en krijg ik eind volgende maand toch ook een bedrag bijgeschreven waar ik mijn vaste lasten weer van kan betalen.

Ook morgen nog een aantal taken van mijn to do lijst afwerken en misschien toch nog een paar nieuwen erbij bedenken?

Vrijdag hebben we de begravenis van mijn buiurman. Hij is gisteren overleden. Voor die man is het wel het beste. Maar voor velen is het een heel gemis.
Ik spring nu nog ffies onder de douche door en ga lekker relaxen in bed.

Veel liefs Anja ( met een knorrende maag!)

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anja, gisteren kwam ik via een ander blog jouw blog tegen en ik wil geageren op je uitgaven. Je zegt uit de voorraad te eten, maar ondanks dat geef je nog veel geld uit. Niet aan eten, maar aan roken en frisdrank. Ik denk dat daar bespaarmogelijkheden voor je liggen. Leer je gezin water en thee te drinken. Dat zal in het begin even wennen zijn, maar na een tijdje weten ze niet beter. Als ze niet zonder frisdranken kunnen, bewaar je dat voor het weekend. Je bewijst er hun gezondheid ook een dienst mee door al die gesuikerde dranken weg te laten.
  Stoppen met roken gaat een enorme besparing opleveren. Snel uitgerekend zou je ongeveer 40 euro hebben bespaard als je de shag en de frisdranken in de winkel had gelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt helemaal gelijk wat het roken betreft. Ben a eerder 4 maanden gestopt met roken en ben toen dik 10 kilo aangekomen. Door... te snoepen.
  Het roken wil ik nu nog niet laten. Misschien later in het jaar weer een poging.

  Het drinken halen we ineens groot en voor voor minstens 2 tot 3 weken. Zelf drink ik bijna nooit fris, het vriendje daarin tegen wel en ook de kids weleens. Al drinken die ook meer ranja.
  En... ja ja ik weet het nog een smoes... we hebben hier nu nog vakantie en dan gaat er nu eenmaal wel meer eten en drinken door dan wanneer je aan het werk bent of op school zit. Leuk dat je via via hier ff kwam buurten en aankwam met je tips want opbouwende kritek kan ik heel goed waarderen.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen