donderdag 1 november 2012

De markt & Action..

Ik ben er weer van mijn rondje markt en... Action..
Op de markt kocht ik alleen 2 pondspakken DE koffie.  € 8,00. En ik kreeg een lekkere mars van de markt koopman. ( hij verkocht er.. 36 voor € 5,00.) Moeilijk om dat te laten liggen. Zijn zo lekker..Maar... het is me gelukt. Ik had alweer van alles in mijn mandje liggen en heb alleen de koffie uit eindelijk meegenomen.

Daarna ben ik daar de budget store in geschoten. Ik had daar nog een tegoedbon van twv € 14,95. Die bon heb ik al een tijdje en het is eigenlijk een winkel waar ik bijna nooit kom. Ik had er eens iets gekocht wat verkeerd was en dus terug gebracht. Helaas kreeg ik geen geld terug maar ipv € 9,95 dus een tegoedbon van € 14,95. Ik kocht het volgende..
Bakje met naalden en verschillende kleuren garen.  Altijd handig als je wat kleins moet maken.
Een tegeltje waarop staat Toilet die hangt nu dus aan de deur,
2 lijmstiften ( voor de enveloppen en verder knutselen)
Set van 4 massage tandenborstels...
Appelboor,
Set van 3 houten lepels.
En een roze snijplank met schaar en een aantal messen.Ik moest € 0,80 bijbetalen.
Het tegeltje van het toilet was niet echt nodig maar voor de rest zag ik niks wat me aanstond en ik moest de bon toch gebruiken. En het staat wel erg leuk. Ben wel blij met mijn aankopen.

Toen via de hema ( kijken naar afgeprijsd beleg) naar de Action..
Normaal een erg gevaarlijke winkel. Nu zag ik heeeeel veeeeel leuke dingen. Maar... Kocht niks!!
Was te gierig om mijn geld uit te geven.
Nou ja te gierig.. Elke keer dacht ik... heb ik het nu echt nodig? Nou nee dus..Dus alles ligt weer waar het vandaan kwam.
Kijken of het de volgende keer ook weer zo makkelijk gaat..

Fijne dag, Liefs Anja

13 opmerkingen:

 1. Ha Anja dan heb je weer voordelig gewinkeld. En goed van je dat je zónder wat te kopen de action uitgekomen bent!Mijn winkelen is de laatste tijd ook erg sober want met een ww uitkering van 809 euro per 4 weken kom je ook niet ver.Lees jouw blog graag dat geeft me een gevoel van verbondenheid en vind het knap hoe je het allemaal doet.Kun je nog aan het werk komende dagen? Ik solliciteer elke week maar nog niks gevonden en van die berichten in de media word ik ook niet vrolijk. We hobbelen maar door en consuminderen waar het mogelijk is. Wens je een fijne dag en grts Renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Renee,
   Winkelen is zeker sober maar zo af en toe kan ik mij op een voordelige manier toch een uitspatting veroorloven. Zoals nu ik die bon nog had en ik pollepels en ook nog een kokmes en snijplank nodig had. Het was normaal niet mijn manier geweest om het bij budgetstore te kopen want daar was alles nog relatief duur.Een appelboor was ook niet echt nodig maar wel handig. Hoop dat de kleine man op deze manier de appels ook eens leuker vindt om te eten.

   De berichten in de media... luister ik eerlijk gezegd niet naar. We kunnen er verder toch niks aan veranderen en zullen moeten roeien met de riemen die we hebben.Gisteren heb ik een lange dag gewerkt en ook lekker weer veel gevonden. Morgen moet ik een ochtend werken en hoop ik natuurlijk ook weer wat te vinden. Het werken is nu niet zoveel omdat het een beetje op zijn gat ligt nu maar gelukkig krijg ik nu wel een uitkering en kunnen we de vaste lasten weer betalen. Als jij elke maand goed rond kan komen ondanks dat je overal op moet beknibbelen vind ik dat je jezelf ook weleens mag belonen met een luxe produkt. Bij mij is dat dus Douwe Egberts koffie. De punten spaar ik dan ook en ik krijg her en der ook de punten toegeschoven. Zo heb ik op die manier een tijdje geleden extra leuke ( little diva ) mokken gekocht. Alleen met punten en dus zonder bij betaling.Ik weet niet of je een facebook pagina hebt.. ook via die weg zijn er veel gratis sites en ruilsites te vinden. ok via hyves. Op die manier kan je misschien ook voordelig aan iets komen of iets ruilen.
   Het is soms moeilijk maar probeer toch positief te blijven en de dingen te waarderen die je wel hebt.
   Jammer dat jij zelf geen blog hebt.
   Grts Anja

   Verwijderen
 2. Goed van je zeg, dat je zo makkelijk de Action uit kwam! Dat was mij niet gelukt denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey Eccentriclady,

   Normaal gaat mij dat ook niet zo makkelijk af hoor. En tuurlijk zag ik nog dingen die ik wel erg graag wilde hebben. Maar de feestdagen staan ook voor de deur en dat kost ook weer het nodige geld. Misschien ga ik de dingen die ik in mijn handen heb gehad wel als nog ophalen en dat in de zak van de goedheilig man stoppen of onder de kerstboom leggen.

   Verwijderen
 3. Goed gedaan weer! Het gaat steeds makkelijker om niets te kopen, echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik hoop wel dat het steeds makkelijker wordt om niks te kopen.

   Verwijderen
  2. Wat goed van je, dat je naar me geluisterd hebt ;-)

   Verwijderen
 4. Petje af voor iedereen die met een volle portemonnee de Action kan verlaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hoef de bon van action zelf niet in een keer op temaken je krijg gewoon weer een nieuwe tegoed ban met gevolg je mag nog een keer terug komen bij al die verleidingen
  groetjes tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Tineke,
   Het was ook geen bon van de Action. Het was een bon van de Budgetstore. Een bon van Action heb ik ook inderdaad eens gehad maar vind het wel fijn dat je dan niet ineens een bon hoeft op te maken.

   Verwijderen
 6. Ik ben vandaag met lege handen de Action uitgekomen... Omdat ik er met drie kinderen kwam en er 1 naar de wc moest en dat daar niet mocht. Ik ben niet snel pissig maar was het nu wel, ik kom er voorlopig niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me voorstellen. Heb ik ook eens gehad bij een andere winkel. Waren we net met zindelijkheidstraining bezig en de kleine mocht ook niet.Bij die winkel kom ik dus ook niet meer.

   Verwijderen