donderdag 9 februari 2012

Best veel gedaan vandaag!

Nadat ik vandaag afscheid heb moeten nemen van mijn ozo geliefde kleine roze gebakje...een Fiat Chicecento//( weet ik hoe je het schrijft) Kwam er vandaag een nieuwe beste vriendin in mijn leven. Oke de kleur heeft ze niet mee want roze is echt mijn kleur... Maar dat nieuwe vriendinnetje en ik...het geel groene etterbakje...Gaan hoop ik veel plezier beleven.
Kleur zegt niet alles is het wel.....( moet ik mezelf echt inprenten)

Boodschappen gedaan want de hachee die ik op het progamma had staan zou echt niet gaar worden.
De kleine man zeurde al weken om kippepoten dus die hebben we maar gehaald bij de ah MET 35% korting.
Op die manier kreeg ik ook de zegelkaart vol zodat we een heuse muppetpop voor de kleine man konden kopen. Ik moet zeggen.... Ze zijn leuk en groot super!

Ondertussen natuurlijk een telefoontje van het installatiebedrijf die om 14 14.30 uur zou ko0men maar dus al voor de deur stond. Nou ff geduld dan meneer want u bent maar 3 uur te vroeg dus 5 of 10 minuutjes wachten dan ben ik ook weer in de keet! Geen probleem mevrouw ik wacht wel ff.

Dus toen hoefde ik eigenlijk in de middag niks meer te doen... waar door we dus best alsnog hachee hadden kunnen eten.
Maar niet getreurd. Het vriendje was nog thuis dus hopla de schuur in spijkers schroefjes en schilderijen zoeken en aan de kant maken die hap!

Nu is dat hopla wel een beetje rap gezegd want het vriendje is erg secuur dus moest passen meten waterpassen pfffttt streepje hier stipje daar en ja eindelijk... mogen we gaatjes boren hoera!!
Hadden we nog een beetje tijd over dus ik ging mijn kleine etterbakje inrijden op naar karwei en plaatjes en schroefjes halen zodat ook mijn spiegeltje opgehangen kon worden.
Ging wel weer een discussie aan vooraf of hij wel op die pleuk kon hangen... Ik zei Ja het vriendje zei Nee...
Nou ja meten is weten dus....meetlint er weer bij...En wie had er gelijk???? Tadaaaaa..... juist ikke!!
Mijn spiegel hangt dus ook eindelijk.

Daarna was het tijd om te koken en de afwas te doen. Het vriendje is nu naar biljarten de kids liggen op bed dus nu is het eindelijk pc tijd voor moeders!

Morgen moet het vriendje wel naar het werk toe dus dan kan ik s`morgens in huis lekker mijn eigen gang gaan. En al optijd beginnen met de hachee.

Fijne avond, Liefs Anja

2 opmerkingen:

 1. Lig helemaal in een deuk hier om je streepje hier stipje daar. Zo is mijn man ook hihi.
  Wel fijn dat alles nu hangt.

  Geniet van je avondje, de mijne is ook altijd op donderdagavond weg en komt pas rond 00.30 uur thuis.

  Groetjes Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh... Jij kent dat dus... Zo irritant. Denk altijd hang gewoon op dat ding. Woon niet in een showroom en een beetje scheef heeft ook zo zijn charmes haha.

  BeantwoordenVerwijderen