donderdag 1 november 2012

Weer een nieuwe maand!

Heerlijk, weer een nieuwe maand. Met een klein beetje geluk loopt mijn uitkering nu zoals hij hoort te lopen.
Het resterende geld staat nu in ieder geval op mijn rekening en ik kan straks dus in alle rust de rekeningen bij elkaar gaan zoeken en betalen.

Vandaag is er hier markt, de kleine man blijft over op school dus ik ga zo ff naar de markt. Nog ff en ze gaan de spullen opruimen en dan hoop ik een hoop te kunnen halen voor weinig geld. Plus dat ze op de markt de DE koffie goedkoper verkopen als in de winkel. En dat is een luxe die ik nog niet kwijt wil. Uit nood heb ik de afgelopen maand Aldi koffie en Jumbo koffie gedronken maar dat is me slecht bevallen.

Ook moet ik nog achter een zak potgrond aan want het praten tegen mijn plantjes werpt zijn vruchten af en ze hebben nu dus te kleine potjes.

Verder wil ik proberen om deze maand zo weinig mogelijk nieuw te kopen. Al zal ik voor mijn dochter denk ik wel weer een aantal nieuwe broeken moeten kopen.
Opzich vind ik dat ook niet zo erg en heeft ze het na al die maanden sappelen en ellende ook wel verdiend.

Het is droog dus ik vlieg ff snel naar de markt.

Fijne dag en misschien tot later.  Liefs Anja.

3 opmerkingen:

  1. Hoe oud is je dochter? Voor m'n ex-stiefdochter (toen 8) konden we prima slagen bij de wibra voor kleding. Dan ben je voor een stuk minder klaar dan bij veel andere winkels... Fijn dat je uitkering waarschijnlijk loopt nu, dat soort dingen zijn altijd zo'n heisa...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn dochter is 13. Maar bij Takko oid zijn de broeken ook niet zo duur. En op de markt ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Anja, ik ben best een lastige koffiedrinker. Vind heel veel merken helemaal niets en ook Senseo zul je mij nooit (thuis) zien drinken... Maar... koffie van Lidl (koffiebonen, kilozak), is echt heel goed te drinken. Vind het super prijs/kwaliteitverhouding. Volgens mij (uit mijn hoofd) kost een kilozak rond de 8 euro. Misschien iets om een keer te proberen?

    BeantwoordenVerwijderen